Dyr eller billig plattsättare Stockholm?

När du väljer en plattsättare i Stockholm finns det många parametrar att ha i åtanke. Är projektet du behöver hjälp med komplicerat? Hur många rekommendationer från vänner och bekanta har företaget? Ligger priset på en jämförbar nivå med resterande företag i branschen?

Om en plattsättare har många goda rekommendationer och ditt projekt är komplicerat, men att företaget är snäppet dyrare än dess branschkollegor. Då skulle jag spela ett säkert kort och faktiskt gå för den snäppet dyrare firman som jag vet är duktiga. Det finns inget värre än att spendera massa energi och pengar på en badrumsrenovering för att senare få göra om.

Många duktiga plattsättare i Stockholm

Det finns många duktiga plattsättare i Stockholm att välja mellan. De flesta duktiga kommer dock med en snäppet dyrare prislapp. Det finns dock en bra firma som är betydligt mycket bättre än konkurrenterna samtidigt som dem jobbar på normala priser. Det är den här firman. Det är inte många företag som både jobbar med billiga priser och kvalité. Så när man hittar ett sådant guldkorn som den här firman är det viktigt att hålla kvar i dem. Jag har hållit fast vid dem sedan -05 då jag renoverade mitt badrum. Ägaren var så trevlig att vi än idag tränar boxning tillsammans ett par gånger i veckan!

Har du gått igenom dem?

Jag har dels renoverat mitt badrum genom dem där jag blev supernöjd samt att jag har tre nära vänner som har gjort detsamma. En av mina vänners badrum blev så tjusigt att det kom med i en tidning som kallas Enterprise Magazine. Det blev även nominerat till flera priser, bland annat årets badrum i guld! Det är ett väldigt nischat pris och min vän kom på andra plats. Vinnaren hade en toalett i 24 karat guld så det var kanske lite för mycket uppförsbacke i den tävlingen.