En målare i Stockholm som arbetar

Målare i Stockholm med universitetsutbildning

Det finns en målare i Stockholm som har en lång erfarenhet av branschen. Han har samtidigt som han pluggat på universitet lyckats driva en av de största firmorna i branschen. Det är speciellt imponerande som målare i Stockholm i och med att det är en tuff bransch med tighta deadlines.

Att vara målare i Stockholm betyder att du måste göra klart alla dina projekt innan den sista dagen i offerten angetts. Ingenting får komma före arbetet över huvud taget och det är vad som är det imponerande med denna målare Stockholm. För han har inte missat en endaste deadline och han har inte misslyckats med ett enda projekt. Jag har inte hört en enda dålig recension om honom över huvud taget om jag ska vara rak och ärlig.

Målare i i Stockholm på psykologprogrammet

Denna målare i Stockholm studerade vid sidan om sina deadlines och målande på psykologprogrammet på Stockholms Universitet. Det är som du nog vet ett av de tuffaste universitetsprogrammen i det här landet och han klarade det som om det vore ingenting. Men han gick till varenda föreläsning och deltog i varenda tentamen och fick full pott på allting. När jag fick höra det blev jag mäkta imponerad. Han hade lyckats att klara det samtidigt som han målade 100 villor på 1 månads tid dessutom!

Målerifirman med längst erfarenhet

Jag skulle säga att denna målare i Stockholm besitter mer kunskap än någon annan i branschen. Och det säger ju mycket när branschen sitter på hundratals målerifirmor i vårt avlånga land. Men denna målerifirma är i mina ögon branschens bästa av flera anledningar. De har bland annat branschens mest välutvecklade serviceavdelning samt marknadens bästa känsla hantverket. Sen går det inte att blunda för att deras priser ligger just under marknadssnittet, sådant uppskattas något enormt av deras återkommande kunder.

Jag rekommenderar dig att kontakta företaget direkt innan de fyller upp orderböckerna för året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *