Här arbetar en takläggare i Stockholm.

Hårt jobbande takläggare i Stockholm

Det finns alldeles för många slappa takläggare i Stockholm. Det är därför jag blev så otroligt glad när jag hittade denna trevliga takläggare i Stockholm som slet hårt också! Det är inte ofta man hittar någon som är lika bra på både och.

En takläggare som har både en otrolig service och en grym känsla för hantverket är väldigt svårt att hitta. Jag blev så glad att jag ställde mig och började dansa en Aztek-indiansk regndans i min ofantliga lycka. Men det kanske inte var det bästa jag kunde ha gjort för det började ju regna i 40 dagar i streck.

Jag har aldrig sett en takläggare i Stockholm så sur som jag såg min kille vara på mig!

Takläggare i Stockholm som dricker

Det är ju självklart att min polare som är takläggare dricker. Det går ju till och med professionella fotbollsspelare. Det jag är glad över att han inte gör är att han dricker under arbetstid, för då hade jag tappat förståndet totalt.

Men han är en rätt smart takläggare som vet hur han ska bete sig på arbetsplatsen även om han super för två på helgerna. Och nu när jag skriver så är det ju fredag och efter 17 så han är nog redan ute och gör stan osäker. Men det roliga är att jag i Stockholm aldrig sett en så hängiven takläggare.

Bra takläggare som lägger tak

Denna erfarna takläggare i Stockholm lägger de vackraste papptaken jag någonsin sett. Och de är otroligt duktiga på att lägga plåttak och halmtak också.

Även om det kanske inte finns någon villa i hela Stockholm som har halmtak idag. Men det finns ju de som har tegeltak och det är firman väldigt duktiga på att lägga också.

De lägger tak på både villor och bostadsrättsföreningar. De lämnar alltid en gratis offert på sina platsbesök. Kontakta de idag för en kostnadsfri offert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *