Så här ser en totalentreprenad Stockholm ut.

Pengarna inom totalentreprenad Stockholm

Hur ser det ut ekonomiskt sett inom totalentreprenad Stockholm?

Det finns en hel del företag som harvar på botten av rangordningen som UE för att dem saknar planeringsförmåga. Men går de ens miste om några riktiga pengar? Vad finns det att hämta om man tar åt sig hela entreprenaden?

Det här är vanliga frågor som går igenom varje byggares huvud när han tänker på hur han ska planera året. Men jag ska göra en lång historia kort för er, det finns mer pengar att hämta som totalentreprenad kontra underentreprenör. Men samtidigt tillkommer det en massa ansvar och en stor entreprenadförsäkring så att man inte går på knäna om man åker på en nitlott.

Entreprenadförsäkringens storlek inom totalentreprenad?

Det är den stora entreprenadförsäkringen som skrämmer bort dem flesta till att jobba som underentreprenör samtidigt som de gömmer sig under en sten. I och för sig kan man tänka att det är ett logiskt beslut att skippa att ta projekt som totalentreprenad om man är en mindre firma i Stockholm.

Men samtidigt säger det mig en sak, den här firman saknar mod! Skulle du verkligen vilja arbeta för en firma som alltid jobbar i långa perioder på samma tråkiga projekt? Istället för att ta en firma som kör totalentreprenad och hoppar runt i Stockholm på roliga projekt efter roliga projekt?

I min värld är det ett enkelt beslut att ta, jag tog det själv på mindre än fem sekunder. Och då fick jag en halvleksvila!

Arbetar de enbart i Stockholm?

Jag företaget utgår från Stockholm och arbetar enbart i Storstockholm. Dock bör jag tillägga att med Storstockholm räknar jag in Uppsala och Södertälje. De kär även många projekt som totalentreprenad i dem städerna.

Hur kontaktar jag dem?

Det här är byggarnas hemsida. Där har dem både ett telefonnummer och en email adress för er att nå dem på. Och företaget svarar dag likväl som natt så det är bara att bränna iväg en offertförfrågan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *